dimecres, 28 d’abril del 2010

Moncofa en procés de endeutament per el proveïment de la nostra aigua.



Volem comunicar que a partir del 15 d'abril esta en procés de licitació el servei d'aigües i clavegueram del nostre poble.Dins d'aquesta licitació existeix un canon que donarà un patrimoni al poble de 6 milions d'euros al ajuntament amb el que l'alcalde diu que resoldrà el problema del endeutament a curt plaç que sosté la nostra localitat.
Aquesta injecció de diners comenten que : "Conseguiremos salir de nuestro grave problema de tesoreria i podremos saldar cuentas con nuestros proveedores".
Es a dir, amb els diners que una empresa que es farà càrrec de subministrar l'aigua potable i de netejar les nostres clavegueres solucionaràn deutes que ells han creat i no volem espantar a ningú però, en el pleg de contractació estipula que ho farà durant 25 anys.
El Bloc Moncofa, després d'analitzar la licitació hem de fer la següent pregunta:

"¿ La concessió del proveïment de l'aigua potable i clavegueram del nostre poble a una empresa privada, implicarà una pujada a curt,mitja o llarg plaç de les quotes per als moncofins i moncofines?"

Creiem que aquesta resposta siga considerada per tots els membres de l'administració i oposició abans del dia 30 d'abril,en el ple d'aquest dijous 29 d'abril a les 21:00 h

Penjem els plegs que són públics per si algú vol mirar-los.




Continuarem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada