dijous, 26 de gener del 2012

EL BLOC DENÚNCIA QUE L'IVVSA IGNORA LES PETICIONS DE FAMÍLIES NECESSITADES MONCOFA PER A ACCEDIR A UNA VIVENDA


El portaveu del BLOC en l'Ajuntament i edil de Servicis Socials, Josep Canós, exigix una reunió urgent amb l'IVVSA amb l'objectiu de “buscar solucions veïns de Moncofa en situacions límit”.

Canós recorda a l'IVVSA que és una empresa pública i té responsabilitats amb els ciutadans, “també amb els de Moncofa”.


El portaveu del BLOC a Moncofa i edil de Servicis Socials en la Localitat, Josep Canós, ha denunciat hui que l'IVVSA “està ignorant les peticions de famílies molt necessitades Moncofa per a accedir a una vivenda”. Canós realitza estes manifestacions després de les reiterades negatives d'esta empresa pública a reunir-se amb els responsables de Servicis Socials de Moncofa per a buscar una solució a “problemes urgents i inajornables de famílies de Moncofa que suporten una situació molt difícil”. Per això, Canós ha manifestat el seu malestar amb l'IVVSA, ja que porten uns quants mesos intentant mantindre una reunió junt amb els responsables de l'organisme i fins a la data no ho han aconseguit. Canós ha recordat que en els Servivios Socials del municipi “hi ha diversos expedients en situació límit” als quals se’ls podria adjudicar alguna de les vivendes de què disposa Moncofa. “Els polítics tenim una responsabilitat amb els veïns, especialment amb els més necessitats, però també les empreses públiques, i l'IVVSA entre elles, tenen l'obligació d'atendre els problemes dels ciutadans”, argumenta Canós.
Canós va mostrar la seua preocupació davant de la possibilitat que l'IVVSA estiga desoint les peticions de Moncofa a causa de la seua falta de recursos per la mala gestió del PP i de la consellera castellonense Isabel Bonig. “Segons pareix l'IVVSA no té solvència econòmica per a entrar en les vivendes i veure el seu estat. Per eixe motiu, continua dilatant mantindre una reunió amb nosaltres per a donar una solució a les famílies que han sol•licitat una adjudicació i que es troben en situació tan delicada”, manifesta el regidor




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada