dimarts, 28 de gener del 2014

Els nacionalistes de moncofa en contra de la llei de seguretat ciutadana.




Estem passant una època on una crisi del capital ocasionada per l’excés d’especulació principalment, afecta greument la banca, el deute de la qual, privat, ha tingut que ser absorbit pel l’administració de l’estat i ha afectat a les altres administracions.

Eixe deute, ara públic, és la justificació per a retallar drets socials i laborals i així, l’inicial deute bancari, ocasionat per una mala gestió de membres amb salaris de centenars de milers d’euros/any, ara afecta a la sanitat, a l’educació, als dependents, als menors amb problemes, als més desafavorits i s’ha estès a la classe mitjana, mentre les grans fortunes es continuen incrementant a l’Estat.
Això fa que el descontent de la ciutadania s’estiga incrementant considerablement i es puga preveure que les manifestacions públiques per posar de manifest aquest enuig, no sols es mantinguen, si no més bé s’incrementen.
Front això el govern pretén aprovar el projecte de la nova “Llei de Seguretat Ciutadana”.  Aquesta nova llei introdueix mesures restrictives de l’exercici de la protesta o manifestació i endureix les penes, fins i tot reduint les garanties judicials de defensa demostrant què la seua única finalitat és emmordassar la societat i intentar impedir l’expressió del rebuig a la seva política.
Des de BLOC-Compromís per Moncofa proposem al proper plenari que l’Ajuntament de Moncofa manifeste que la legalitat vigent ja estableix un marc normatiu suficient per garantir el correcte desenvolupament de les manifestacions i concentracions públiques ciutadanes de rebuig a fets, decisions o actes de qualssevol àmbit públic i privat, per tant, demostrar el seu rebuig contundent a la nova llei.
El portaveu i regidor de BLOC-Compromís, Josep Canós afirma que : “És una llei que afecta a tots els veïns de Moncofa. Aquesta nova llei és un atemptat contra les llibertats aconseguides pels nostres avantpassats i que aquest Govern ha trepitjat sense cap escrúpol. El que volen és fer el que els vinga en gana i fer callar a la població. Per això, volem que el nostre poble demostre la seua discrepància contra una llei que els tanca la boca i els fica cadenes als peus”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada