dilluns, 23 de novembre del 2009

torna el BLOC

Després d'una pausa massa llarga, estem de tornada, si més no som el grup que va formar el BLOC de Moncofa antany, sóm gent amb les idees molt clares del que volem per al nostre entorn, la nostra gent i el nostre poble. Som realistes i sabem que no ho tenim fàcil, en el passat el BLOC va tindre representació, portant la regidoria conjunta de Cultura i Esport, aportant coses noves per al poble. Tots els que estem involucrats sabem perque les coses no van funcionar aleshores, per aixó tornem amb els deures fets, sabent que tenim que ser com el nom del partit indica, bloc. Volem começar de nou, amb gent d'abans i gent d'ara, fent política en positiu i no perdre el temps en qui tenia o te la raó, el temps ja la donarà... Possiblemt molta gent que no siga del Bloc, en el futur ho serà, però volem deixar ben clar que nosaltres no sóm un partit polític, sóm un grup de veïns i veïnes de Moncofa que mitjançant un partit polític establert, volem fer les coses ben fetes, fer cultura, fer esport, fer joventud.... "fer millorar Moncofa".

Estem oberts a qualsevol sugerència, a qualsevol crítica (constructiva) vinga d'on vinga, estem oberts a qualsevol dubte i a qualsevol ajuda per millorar. Este blog servirà per tindre informats als moncofIns/nes de les nostres propostes i de la nostra política local, i esperem que també siga el vostre blog , en el que pugues comentar i proposar coses noves i "fer millorar Moncofa".

7 comentaris:

  1. ànims i a treballar, que hi ha molta feina que fer....

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Toni pels teus ànims, esperem fer tot lo que poguem per tirar aquest projecte endevant i amb molta il·lusió. Esperem que el poble ens reconegui com la seva eina per canviar aquest món en el que vivim.
    Gràcies.

    ResponElimina
  3. Como vais a mejorar Moncofa? que proyectos teneis?

    ResponElimina
  4. Ahora mismo tenemos un proyecto nuevo que se esta elaborando,pero necesitamos crecer un poco más para formar una estructura solida y conseguir una sede local para presentarnos al pueblo como una opción pólitica. No es fácil, pero si estas interesada o interesado en ayudarnos en lo que quieras, escribenos a la dirección de correo email del Bloc Moncofa y te enviaremos la información que necesites.
    Un saludo.

    ResponElimina
  5. Un pueblo no se construye solo. Son las gentes con supropuestas, con su participación activa y con su compromiso los que idean, dan cuerpo y formalizan proyectos. Animo y adelante.

    ResponElimina
  6. Estamos totalmente de acuerdo, esperamos que así sea.
    Gracias por tu apoyo.

    ResponElimina
  7. HOla a tots, hem obert un compter al Facebook per fer millorar Moncofa. Busca "Bloc Moncofa" i fes-nos saber les teues sugerències, gracies

    ResponElimina