dilluns, 15 de febrer del 2010

Conselleria accepta les condicions de l'Escola Científic Avel·lí Corma.



Durant tot el dia d'ahir es va difundir per Bando la notícia que es desconvocava la manifestació d'avui dilluns 15. Avui a la porta de l'escola s'ha reunit un gran grup expectant de pares i mares que volíen saber perquè no es feia la manifestació, però la sorpresa ha sigut gran quan la presidenta del AMPA ha informat que des de conselleria l'havia estat trucant durant tot el diumenge per descombocar la manifestació, però la resposta era contundent: SI NO REPAREN LES DEFICIÈNCIES DE L'ESCOLA LA PROTESTA CONTINUARÀ.
La Conselleria només li ha quedat una eixida i ha realitzat un escrit on és compromet a reparar totes les deficiències i desperfectes de l'escola que consisteixen en cubrir tot el pati (on hi havia grava i les rates) amb formigó, embuatar 140 metres d'aquest pati i folrar la porta d' accés.També cal recordar que hi han goteres i les canyeries.
No oblidar que fins ara els nens de 3 a 5 anys no utilitzaven aquesta zona d'esbarjo sino el parking del centre.
Sembla mentida que les coses només és facin en el moment que un poble se rebel·la.Que costa fer les coses bé des del principi?"Qui no plora no mama"? Aquesta és la política que vol la Comunitat?Aquests són els nostres governants,que només miren els seus interessos encara que es tracti dels nens del seu poble?
Vergonyós,és vergonyós.
El BLOC MONCOFA vol felicitar per la victòria i la feina ben feta que han realitzat l'AMPA en especial a la seva presidenta.Per altra banda, el recolzament a nivell local per part de la secció local del Bloc de Moncofa junt amb els seus diputats continua existent.
FELICITATS!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada