dimarts, 2 de febrer del 2010

Tren AVE: El nostre mur de la vergonya.



El nostre mur de la vergonya rep una injecció enorme de 274 mil·lions d'euros, on el tram de 8'3 km. de longitud que recull el segon subtram del trayecte València-Castelló que comença en Moncofa i finalitza en Burrian. Rep la suma de 55.540.735,4 d'euros i, sense ser menys, és construirán 6 viaductes y un PAET a Burriana.
El poble de Monofa en uns 2 anys es veura amagat de la resta de la plana per una frontera arquitectónica que tallarà totes les idees d'expansió a tots els nivells.
El progrés ha d'arribar a les nostres terres però no d'una manera agressiva i sense comptar amb els seus ciutadans. S'han plantejat alternatives i projectes que reduiríen els costos i l'impacte ambiental,però no han sigut escoltats.
Recordem que tot depén del "Ministerio de Fomento", de persones que no viuent a la Comunitat, de gent que no viu en els nostres pobles.¿Com volem que comprateixin o entenguin els nostres problemes?

Deixem una notícia que redacta els costos i trajectes:

http://www.webmurcia.com/nacional/8148-fomento-destina-274-millones-a-actuaciones-en.html

2 comentaris:

  1. M'agrada llegir que esteu en contra d'aquest mur de la vergonya que ens furtarà tanta qualitat de vida als moncofins i moncofines.
    Però també m`haguera agradat molt que haguereu arrimat el muscle a la movilització ciutadana que va sorgir per tractar de pal.liar aquesta situació: EL PP a la contra i sense aportar res per presions del Camps, el PSOE per vergonya torera i el Bloc desaparegunt en combat...sols una dotzena de persones van defendre aquest tema davant el conseller de infraestructures, ministeri i on va fer falta.Ells són els únics que poden tenir la conciència tranquil.la en tot aquest tema. Al BLOC Moncofa liqueda un gran camí per davant per recuperar la confiança del poble i tornar a l'ajuntament i tindre veu i vot. Ànim, força i cares noves amics.

    ResponElimina
  2. Diguem que el AVE i moltes altres coses ens van fer de "gota que colmo el vaso" per començar a crear el Bloc. Ens hages agradat contribuir a la lluita però no en aquells moments no hi érem, l'únic que el nostre secretari local Josep Canós va ajudar en lo que va poder a la associació que lluitava. Però ara endavant les coses les canviarem i sobretot amb la teva ajuda.

    ResponElimina