divendres, 3 de desembre del 2010

EL COL•LETIU BLOC MONCOFA RECOLZA UNA BAIXADA DE IMPOSTOS I QÜESTIONA LES DESPESES SUPÈRFLUES QUE EXISTEIXEN A L’AJUNTAMENT.



El col·lectiu BLOC MONCOFA recolza qualsevol baixada de impostos, concretament del tipus de gravamen del cadastre, considerant que qualsevol tipus superior a 0.6 per sobre la base imposable té un caire recaptatori i electoralista.

En paraules del seu secretari d’organització J. Bautista Vilar declara que s’hages pogut escollir entre el barem 0.4 % fins al 1.1 % del tipus de gravamen per a la reducció de la quota líquida, açò implicaria una reducció del IBI que tots els propietaris han de pagar.

El seu secretari local Josep Canós afirma que: “El grup popular demana un 0.8 % i el PSOE un 0.9 % del tipus de gravamen, creant una confusió i divisió dins el nostre poble amb un aire clarament electoralista, en comptes d’informar del que realment esta passant. Creiem que una baixada de impostos en aquesta època de crisis és correcta i la via que proposem per reduir la despesa del dèficit pressupostari no ve de les butxaques dels moncofins i moncofines, sino que passa per la reducció o supressió de les despeses supèrflues que ha generat el consistori i el poc control de la oposició del nostre municipi”.

El col·lectiu demana un consens entre tots els partits per informar correctament de la actual situació del cadastre i no dividir al poble amb fins partidistes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada