dilluns, 18 d’abril del 2011

EL BLOC ES REUNEIX AMB L’AMPA DEL MUNICIPI DE MONCOFA I PRESENTA LES SEUES PROPOSTES.


La educació és imprescindible i necessària per al bon desenvolupament social i cultural del nostre poble. Vivim en un moment de crisis que afecta a tots els àmbits de la nostra comunitat i les retallades en diversos camps fan trontollar la nostra qualitat de vida.

Aquestes retallades afecten directament al sector de l’educació.Un sector necessari per la creació de persones preparades amb una base intel·lectual adequada als nous temps i que podran adaptar els seus coneixements per a poder superar l’actual realitat.

L’AMPA és el principal contacte amb la relació que és viu dins de les famílies de Moncofa i l’educació en els nostres centres d’ensenyament, els mares i pares són els que fan un seguiment exhaustiu de totes les inversions que es fan en els nostres xiquets. Són qui tenen cura que tot ixca com ha de eixir i saben les circumstàncies que molts polítics no són capaços de veure. Considerem que el AMPA és l’enllaç directe amb el xiquet i la seua evolució educativa, juntament amb l’escola.

Partint d'estos fonaments, i havent escoltat els responsables de l’AMPA de Moncofa en la reunió que vam realitzar el passat dimecres 23 de Març del 2011, el BLOC de Moncofa es compromet, en cas de governar l'ajuntament, a impulsar les millores que els representants d'aquesta entitat ens van fer arribar, i que són les següents:

1. Apostar per la Escola Pública de qualitat i valenciana.

2. Farem un estudi per millorar la proporcionalitat de les ràtios, tan a nivell professional, de serveis i d’infraestructura.

3. Estudiarem la viabilitat de incloure en el PGOU el sol municipal necessari per poder construir un institut, en el seu defecte, proposarem la construcció d’un institut comarcal amb domicili en el terme de Moncofa per poder subsanar els instituts dels voltants.

4. Apropar les relacions escola, AMPA i ajuntament per donar suport a les iniciatives que es presenten.

5. Creació d’una escola d’adults (EPA).

6. Creació o adaptació d’una escoleta pública pels xiquets de 0 a 3 anys.

7. Proporcionar, segons arques municipals, la dotació per comunicar amb l’estació un transport públic eficaç i econòmic.

8. Creació d’alternatives d’oci per als nostre jovent com per exemple: Espais sense fum, moviments juvenils ( esplais, agrupaments escoltes, esports nous).

9. Fer campanyes dirigides a diferents edats que promoguen el civisme i el respecte (prevenció de drogues, malaltíes de transmissió sexual, foment d’actituts responsables).

10. Creació d’ un voluntariat.

11. Foment de l’aplicació de noves tecnologies per als alumnes i pares.

12. Analisis per millorar el materials fungibles, fotocopiadores,noves tecnologies,etc.

13. Creació d’un banc de llibres usats des de tercer fins a la ESO.

Des del BLOC de Moncofa pensen que “l’educació és un dels pilars bàsics de la nostra societat, Per això és molt important invertir els nostres esforços en la educació a tots els nivells, des dels nostres xiquets fins els més adults, perquè serà l’única manera d’aportar noves idees i un nou futur per al nostre municipi”.

1 comentari:

  1. El non va plus. NO es permet valencia en Valencia.
    https://www.youtube.com/watch?v=fO9omI-60So&feature=player_embedded

    ResponElimina