dimarts, 26 d’abril del 2011

EL BLOC PER MONCOFA PRESENTA LA LLISTA DE CANDIDATURES MUNICIPAL.






El col·lectiu del Bloc de Moncofa presenta la seua llista de candidatures per a les pròximes eleccions de maig. Una llista totalment renovada, plena de cares noves i de gent jove preparada amb moltes ganes de treballar per al seu municipi. És defineixen com un cop d’aire fresc i no com un canvi de color sino com un canvi de maneres de fer política, una política horitzontal i en positiu, amb esperança i un gran projecte sòlid i fort com el seu col·lectiu.
BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ (BLOC)
Ordenats Nom i cognoms.

1. En JOSE CANOS MARCOS
2. En JUAN BAUTISTA VILAR PARADIS
3. Na PAULA LOPEZ RECATALA
4. En ANTONIO VALERA HIDALGO
5. Na JOSEFINA RODRIGUEZ CASTAÑO
6. En ANTONIO FABREGAT ESTEVE
7. Na ROSARIO JULIA MARTI
8. En IBAN ROBLES SANCHEZ
9. Na MARIA LUISA PALOMO CANOS
10. En MARCOS VALLS JULIA
11. Na MARIA LIDON SOS CALDUCH
12. En PABLO VALLS JULIA
13. Na CRISTINA GARCIA PUENTE




El col·lectiu vol presentar-se en el seu municipi com una alternativa seria per donar un canvi possible per fer millorar Moncofa amb les següents propostes principals:




1. Donar tot el suport necessari pel reconeixement de una escola de música per a la Societat musical de Santa Cecília de Moncofa.
2. Estudiar la viabilitat de incloure en el PGOU el sol municipal necessari per poder construir un institut, en el seu defecte, proposarem la construcció d’un institut comarcal amb domicili en el terme de Moncofa per poder subsanar els instituts dels voltants.
3. Creació d’una escola d’adults (EPA).
4. Creació o adaptació d’una escoleta pública pels xiquets de 0 a 3 anys.
5. Foment de l’aplicació de noves tecnologies en el municipi.
6. Creació d’una escola taller per fomentar la inserció laboral.
7. Creació d’alternatives d’oci per als nostre jovent com per exemple: Espais sense fum, moviments juvenils ( esplais, agrupaments escoltes, esports nous).
8. Promure l’allibarement del pagament de les hipoteques amb l’embargament de les entitats financeres.
9. Conectar el municipi amb l’estació mitjançant un transport públic.
10. Fer un estudi de la viabilitat per crear un centre d’assistència sanitaria d’urgències i demanar una ambulància.
11. Creació d’una MARCA de qualitat, de proximitat, de responsabilitat i competitiva amb els nostres comerços locals i frenar la construció de grans superficies comercials.
12. Fomentar el turisme atemporal.
13. Potenciar els productes agrícoles del municipi i creació d’una empresa local de comerç just que afavorixca els nostrea productes agrícoles.
14. Realitzar un estudi de viavilitat per la construcció d’una aparcament municipal per subsanar la masificació de transit en el poble durant les époques d’estiu.
15. Defensa dels espais naturals i foment de la educación medi ambiental per crear una consciència cívica als nostres ciutadans.
16. Protecció,renegeració i defensa del litoral del municipi, sobretot demanar les competencies de costes al Estat, tal i com inclou el nostre estatut.
17. Acondicionament de les estructures esportives del municipi i creació de noves infraestructures esportives públiques (camp de futbol, piscina, pistes de tenis,etc) en el nostre municipi.

Aquestes són les primeres propostes d’una llarga llista que han anat elaborant escoltant a la gent del seu poble. Ara, el col·lectiu es prepara per ser un bon mediador trencar les majories absolutes en Moncofa.

1 comentari:

  1. El BLOC se compromet a gobernar baix una democracia participativa y no reperentativa. En esta darrera els ciutadans elegixen als seus representants y estos fan i desfan el que volen, mentre que en la democracia participativa en tenen en compte les inquituts dels ciutadans a través de les distintintes agrupación de la societat civil: AMPA, Societat Musical, agrupación de veïns, afectat per una determinada norma…

    ResponElimina