dimarts, 23 d’abril del 2013

EL BLOC-COMPROMÍS APOSTA PELS “HORTS SOCIALS”






El regidor nacionalista, Josep Canós, ha elaborat una moció que es presentarà aquest dijous al ple per instar a l'alcaldia a que estudie i analitze l'ordenança que aportaran, en la que proposen la creació d'uns "horts socials" per a qui puga interessar aprendre les tècniques del cultiu, i no dispose de terrenys per a fer-ho.
La proposta, a l'actualitat, està tenint gran acceptació en molts llocs i funciona degut al "feedback" que comporta beneficiar-se tant el propietari del terreny com el qui treballarà la terra.

Aquests projecte ha sorgit per complir multitud d'objectius, com son que les persones amb dificultats econòmiques puguen trobar una xicoteta ajuda en forma de recurs alimentari. També permet recuperar l'agricultura tradicional, busca aprofitar la experiència i coneixement en tècniques de cultiu que mols veïns i veïnes tenen, fomentant, d'aquesta manera, la relació social entre els usuaris.

Els destinataris d'aquestos "horts socials" son aquelles persones que disposen de temps lliure i estiguen interessades a participar-hi.

D'altra banda, l'Ajuntament serà el qui pose a punt els terrenys i facilite els mitjans necessaris per a dur a terme el projecte si s'aprova


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada