dimarts, 25 de juny del 2013

Bloc-Compromís de Moncofa instarà a interposar demandes a la falta de documentació de la auditoria



Al final del mes de maig l'empresa auditora, contractada per l'Ajuntament de Moncofa, va entregar l'esborrany de l'auditoria urbanística,judicial i econòmica.En aquest esborrany és va ficar de manifest la falta de documentació en molts punts concretats pels tres partits.
Davant d'aquesta deficiència informativa, les tres forces polítiques va deixar un plaç d'un mes perquè els diferents departaments o serveis externs entregaren la documentació que faltava. Aquest plaç acaba, aproximadament, el 27 de juny.
Recordem que l'auditoria ve arrel d'una moció presentada pel BLOC-Compromís per poder treure a la llum totes les irregularitats que pogueren existir dins del consistori i donar informació al ciutadà de la realitat del seu municipi.
La falta d'informació a despertat la desconfiança dels nacionalistes que afirmen que "si en el text final de l'auditoria no esta recollida tota la informació necessària per donar respostes a les preguntes dels nostres ciutadans, instarem a l'Alcaldia que prenga mesures judicials contra aquells organisme que no han facilitat la informació i per conseqüència elevarem l'auditoria a fiscalia perquè inicie les investigacions corresponents dels possibles delictes que poden concórrer".
El seu portaveu, Josep Canós afirma que: "Hem instat moltes vegades perquè tota la documentació estiga d'amunt la taula, volem saber la veritat.Si l'auditoria no reflexa tota la informació necessària perquè el poble estiga al corrent de l'estat del seu Ajuntament i descartar els possibles delictes, BLOC-Compromís no pot continuar participant en un govern que no es transparent o ser participes de les diferents irregularitats que puguen existir".
L'auditoria era un dels punts principals del programa electoral del BLOC-Compromís i del pacte de govern, aquests successos poden fer tremolar el pacte de govern d'aquests últims 2 anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada