dimarts, 11 de juny del 2013

L’ESCOLA D’ESTIU HA COMENÇAT LES INSCRIPCIONS





Els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys podran començar a matricular-se a l’escola d’estiu a partir de hui a l’Ajuntament de Moncofa.
Els xiquets podran gaudir de tallers de manualitats, d’esports i d’excursions.
La prioritat serà per als xiquets i xiquetes que estiguen empadronats a municipi des de l’1 de gener d’aquest any, quedant la resta en una llista d’espera.
L’escola tindrà un horari semblant al de l’escola. Serà de 9 del matí fins les 2 de la vesprada al CP Científic Avel·lí Corma.
La forma de matricular als xiquets serà recollint la butlleta d’inscripció en el Departament de Serveis Socials, a la recepció de la primera planta, al Casal Jove i per últim a l’escola. Després hi haurà que anar al Departament de Serveis Socials per a que posen el segell a la butlleta i comproven que estan empadronats en el municipi. A continuació s’haurà de recollir un full en Recaptació per a fer el pagament a l’entitat bancària i retornar el resguard a Serveis Socials de nou.
Per a la gent que no estiga empadronada al municipi i que viuen fora, es podrà descarregar i imprimir el fullet, omplir les dades i escanejar-ho per a enviar-ho al correu casaljove@moncofa.com.
D’aquesta manera es farà una preinscripció que serà confirmada el 21 de juny.
La acceptació es farà via telefònica i sols a la gent que ha estat acceptada. L’ajuntament articularà un sistema per a fer arribar als beneficiaris el full de pagament de forma online on, una volta pagat s’escanejarà i s’enviarà al mateix correu. D’aquesta manera, la gent que viu fora del municipi no haurà de desplaçar-se per a fer la inscripció.
També s’han facilitat uns telèfons per a dubtes on la gent es pot dirigir: al Departament de Serveis Socials, entre el 11 i el 21 de juny al telèfon 964580421, i marcar a continuació l’extensió 222. O bé al Casal Jove de 16.30 a 20.30 al telèfon 964579312 o al correu casaljove@moncofa.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada