dimarts, 2 de juliol del 2013

LA TELEASSITATÈNCIA CONTINUA GRATUITA EN MONCOFA





La regidoria de Serveis Socials ha mantingut hui una reunió amb la nova empresa que portarà a partir d’ara el servei de teleassistència.
La licitació, que s’ha fet durant estos mesos, a proposta de BLOC-Compromís, ha estat adjudicada a l’empresa       EULEN. Al llarg d’aquest mes l’empresa passarà a visitar als usuaris per a presentar-se i explicar-los totes les possibilitats del servei. Possibilitats que passen des de una agenda sanitària fins a l’atenció 24 hores del serveis, un servei de proximitat al ciutadà coordinat amb la regidoria de serveis socials de l’ajuntament de Moncofa.
Cal recordar que aquest servei es donava des del Govern Central juntament amb les Diputacions i altres entitats abans de ser retirat per les retallades.
D’altra banda, el que s’està oferint en aquest moment és una teleajuda, res te a veure amb la teleassistència, ja que en cas de necessitat urgent, un contestador automàtic rebrà la telefonada d’emergència.
Josep Canós, regidor del BLOC-Compromís ha manifestat que “un servei tant necessari per la independència i seguretat dels nostres majors i les seues famílies és imprescindible. No entenem com un poble com Moncofa ho pot assumir i el Govern Central del PP ni tan sols es digne a presentar una alternativa per a no llevar-lo. En canvi, sembla ser que els diners van a parar al sobresous dels càrrecs polítics de Partit Popular”.
Els nacionalistes volen recordar que “el PP local no varen votar a favor d’aquest servei tant necessari per als benestar dels avis . Sembla com si el PP estiguera a favor d’altres classes socials. Des del BLOC-Compromís seguim treballant amb la nostra política de baix cap a dalt tornant els impostos del contribuents en serveis”.
La regidoria està oberta a qualsevol veí que necessite algun tipus d’aclaració del servei.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada