diumenge, 7 de març del 2010

Conclusió del Pleno


Us hem exposat les dos opinions més properes d'un partit i de l'altre i vam poder veure com els dos partits majoritaris discutien, s'enfrontaven un amb l'altre, és tiraven les culpes uns a uns altres i així passava el temps però al final ningú proposa res per poder eixir del forat on esta el nostre poble. No presenten cap crítica constructiva i tampoc veiem que tinguin ànim de fer-la.
L'única oportunitat per eixir del forat depèn d'una empresa, que ens gestionarà l'aigua potable i el sanejament de Moncofa durant 25 anys, aquesta és qui solucionarà tots els deures i donarà la oportunitat, al ajuntament, de intentar tindre diners.
Es a dir, que el nostre futur com a poble depèn del capital que la empresa ens pugui donar això no pot ser bo de cap de les maneres. Una empresa sempre vol treure beneficis, el seu origen és produir capital com siga, si necessita retallar perquè no li ix rentable la inversió la retallarà i tots sabem del dit "qui paga, mana". Llavors la pregunta que es fa el Bloc és: "El nostre progrés dels pròxims anys, dependrà del vist-i-plau d'una empresa?", llavors, "Qui manarà en el poble?"
Com a ciutadans hauríem de pensar en retornar a la nostra economia més austera, més productiva i independent que portava per bandera el nostre poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada