dimarts, 30 de març del 2010

Resultat presentació Bloc Moncofa


Dissabte 27 de març va tindre lloc a Moncofa la festa de presentació del nou col.lectiu del BLOC. Segons diu el seu secretari local, Josep Canós, “el BLOC esta molt conten per el gran l’èxit d’ assistència i el compromís dels seus diputats i ciutadans perque aquest projecte ixca endavant, pensem que és el moment de ser un instrument per a la nostra gent per fer millorar les coses, per fer millorar Moncofa”.

Les activitats van ser un concurs de paelles, actuacions de dolçaina a càrrec dels Dolçainers i tabals Les Goles , un acte públic amb les intervencions del president del BLOC i diputat en Corts per Castelló, Josep Maria Pañella, de la diputada provincial de l’organització nacionalista Maria Gràcia Molés, i del president de la Intercomarcal del BLOC, Enric Nomdedéu, així com del secretari local del nou col.lectiu, Josep Canós; i, a la nit, actuacions musicals a càrrec de grups de la població i de la resta de la comarca que van fer les delicies de tots els moncofins i moncofines.


4 comentaris:

  1. Totes les fotos les penjarem més endavant,estem fent un album picassa.Si algú vol enviar-nos una foto, que ens la envie al email i la publicarem.

    ResponElimina
  2. Enhorabona!

    Sóc militant del Bloc d'Almàssera i tinc un apartament a Moncofa, al qual vaig tots els estius. Ja vos faré una visiteta!

    Us desitge el millor.

    Passeu-se si voleu pel nostre blog!!blocalmassera.blogspot.com

    ResponElimina
  3. Enhorabuena por vuestra iniciativa ,os deseo toda la suerte del mundo ya ke se de vuestro compromiso y vuestras ganas de trabajar.Por otro lado,¿ke pensais hacer para ke se protega el litoral de nuestras playas? por ke en el periodico viene ke ahora no se tiran las casa de primera fila ,por lo ke imagino ke ahora si ke habra ke hacer lo posible para asegurar su existencia.

    ResponElimina