dilluns, 22 de març del 2010

Gestió de les platges, la mar torna de nou.




Un altre dia més que la mar esta per sobre dels nostres carrers, des del govern central comprovem com financien les terres que més els hi convé, com ara la comunitat andalusa amb la ajuda de 200 milions. En canvi a Castelló, diuen que arribarà una ajuda per posar a punt les platges per a les pròximes festes però sense especificar.
En el cas de Moncofa tornem sempre a lo mateix, quan arriba el moment que la gent que no viu a Moncofa ve a veure el poble és quan l'ajuntament és comença a moure i a reindivicar. I segurament, si no poden arreglar-lo la culpa serà del Ministeri de medi ambient.
Però la veritat es que, per a Moncofa és un problema que ve des de fa molt de temps. No és un problema que el passeig quedi fet pols sinó que l'aigua de la mar provoca, en diferents parts del poble, que ixca tot el clavegueram i per suposat totes les aigües residuals. En fi, un poble anegat de brutícia i mal olor.
El Bloc no entrarà a discutir si el govern central actua de manera partidista o electoralista, el Bloc no entrarà qui te la culpa de que la mar de Moncofa estigui com esta, inclús acceptaria qualsevol proposta coherent per aturar aquest incident.
El Bloc reindivica una solució immediata del nostre litoral, reindivica un compromís per la creació d'unes infraestructures que aturin els desastres que es donen durant tot l'any en el nostre poble, reindiviquem una política municipal que miri per els habitants que hi viuen en el poble tot l'any, els quals el mantenen fins que arriba la "esperada gent del turisteo", en turisme s'ha d'invertir però sense oblidar lo que realment és un poble: la seva gent.

2 comentaris:

  1. Podeu posar fotos de la presentació del nou col·lectiu?

    ResponElimina
  2. les penjarem enseguida, estem creant un album per poder veure-les en el picassa.
    Gràcies per la vostra paciencia.

    ResponElimina