diumenge, 9 de maig del 2010

El dèficit de Moncofa diuen que s'acaba!!!




Com diu el títol, els dos grups polítics diuen que amb la conseció del proveïment i manteniment de la nostra aigua i del nostre clavegueram acabarà amb el dèficit que hi ha en Moncofa.Es veu que la empresa estarà obligada a pagar un canon fixe anticipa de 5.5 milions d'euros al ajuntament, més un canon variable anual de 1.5 milions d'euros.
Les tres empreses que s'han proposat són: FACSA,Aigües de València i Aigües de Barcelona. Fins ací molt bé, però lo que no diuen és quin és el benefici que trauran aquestes empresses i com recuperaran els diners que pagaran dels canons.El Bloc Moncofa ho te clar d'on trauran els diners i serà de l'únic lloc on les empresses guanyen del seu servici, suposem que de la pujada de les nostres quotes perquè encara no hem rebut cap resposta a la pregunta sobre la pujada de les tarifes que s'ha fet mitjançant instancia al ajuntament. Entenem que per cobrir un dèficit que han creat els propis grups polítics que governen en el nostre ajuntament, utilitzaran a una empresa privada durant 25 anys i aquest ho farà per amor al art? Difícil de creure, el Bloc exigeix respostes que no arriben i pensem que els qui acabaran pagant el "pato" son els de sempre, el poble.

4 comentaris:

  1. Això està mol bé, però si no es fa açó... com penseu que es podria acabar amb l'endeudament municipal? per si no ho sabeu el món es meneja per diners. Ho qui creieu que gestionava estos serveis abans? Facsa, ara només serià com una renovació. A més, que podeu fer vosatros?

    ResponElimina
  2. L'ajuntament si vol acabar amb l'endeutament del poble que no utilitzi estratègies del "Pagam tu que ets empresa i t'ho cobres del poble",perquè recordem que el poble ja ha pagat els seus impostos.Ixe forat no el tenen que tornar a pagar.Esta bé que recuperen els diners fent estratègies però que no les paguem nosaltres.
    Que podem fer...simplement no pixar més alt del que es pot i fer un sistema econòmic productiu que genere feina i recursos per als nostres ciutadans.

    ResponElimina
  3. Sistema productiu que genere feina i recursos??? que penses que es Moncofa?? Benidorm? Barcelona?. Si la concessió de l'aigüa es el millor recurs per a sanejar els conters de l'ajuntament, em pareix correcte. Si com dius en l'article ho pagarem la gent del poble.. ja se vorà... De moment el que interesa es que es pague a tot el mòn. Unes propostes ben justificaes vos donaria algun vot, pensevo...

    ResponElimina
  4. Moncofa és un poble com qualsevol altre, per ser productiu no se necessita gaire cosa, no necessita ser una gran capital. Clar que és necessita pagar a tot el món, però això hauria d'estar ja pagat no?Ho tenim que pagar-ho dos cops el poble?
    No entenem cop pots opinar que estigues a favor de pagar "algo" que no hem generat nosaltres, quan algú fa la seua feina ben feta no li diuen res però si la fa mal feta et tiren fora del treball i ací les coses unes s'han fet bé i les que no s'han de dir.
    Les propostes que tenim aniran arribant i no "a golpe de burro barra" com s'esta fent.Volem fer-ho be i sense pressa per ser una veritable opció.

    ResponElimina