dilluns, 14 de febrer del 2011

Curs de reclam per als nostres paranyers



Els pròxim dimecres 16 i 23 de Febrer de 20:00 h a 21:00 h és realitzarà un curs de reclam al Bar-Restaurant " El Morret" amb direcció C/La Sènia nº 1 Moncofa (Al costat de la cooperativa).
Un curs que te la intenció de defensar els nostres paranyers davant la nova legislació, intentant que aquesta caça tradicional s'adapte als nous temps i millorar-la per fer-la més selectiva i sostenible amb el medi ambient.

Volem dotar als nostres paranyers d'una consciència medi ambiental a al vegada que donem la possibilitat d'estirar una mà per poder crear una franja d'apropament, a aquells que vullguen veure el parany com una representació de la tradició del nostre poble i com un espai de aprenetatje social que es va transmeten de pares a fills.
Perquè el parany no només és un puesto on es va a caçar simplement, sinó implica molt més per a la nostra gent. És un cercle que uneix i crea llaços socials, un puesto on uns pares poden passar temps amb el seus fills, una relació necessària que hui dia s'ha perdut.

Per açò convidem a paranyers i no paranyers a que us apunteu aquest curs, us esperem a t@ts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada