dijous, 24 de febrer del 2011

Recollida de firmes per la ILP Escoletes Públiques per als xiquets de 0 a 3 anys





Els próxims dies 28 de Febrer i 2 de Març, a partir de les 16:30 h davant l'escola Avel·li Corma, es procedirà a recollir firmes per la Iniciativa Popular Legislativa per unes Escoletes públiques per als xiquets de 0 a 3.

El projecte té un nivell autonòmic per poder dotar d'escolaritat a tots els xiquets de la comunitat de 0-3 anys, mitjançant una xarxa pública d'escoletes que es realitzaria en tres anys, un dret necessari per al nostres xiquets que actualment no es donant i que esta reconegut a nivell mundial.
Els xiquets que són el nostre futur, hui dia no són atesos per la conselleria d' educació. Parlem de 267.689 xiquets, segons el Institut de Valencià d' Estadística, que la Generalitat només a destinat 11 milions d'euros, una xifra insignificant respecte al macroprojectes que tots coneixem. I només ha creat 2.268 professionals per cobrir aquesta demanada.Es a dir, un professional de cada 120 xiquets.

Hem de valorar que l' escolarització primerenca millora la participació de les dones en la vida social i econòmica, disminueix la probabilitat del fracàs escolar i redueix significativament tots els factors de risc que poden amenaçar la bona educació dels nostres fills.

Creiem que invertir en el nostre futur és molt més beneficios que qualsevol carrera de Formula 1 o American's Cup.

Per això el Bloc de Moncofa proposa respostes reals i sobretot viables que afavoreixen els fonaments del nostre poble i no macroprojectes que al final ho acabem pagant la gent del nostre poble sense treure cap benefici.

Aquesta és la política del Bloc de Moncofa, donan respostes reals i fent participar a la gent per poder aixecar aquest poble amb iniciatives ben estructurades i no idees imaginaries.

Per això fem una crida al nostre poble perquè recolze la iniciativa per un millor futur pels nostres fills.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada