divendres, 11 de febrer del 2011

L’Ajuntament de Moncofa no obtindrà cap ajuda provinent de la Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació.

En data dos de febrer es feia pública la resolució de la Generalitat Valenciana d’ajudes als ajuntaments destinades a promoure els comerços locals, i analitzades aquestes ajudes, l’Alcalde de Moncofa i els seus regidors hauran d’explicar als nostres botiguers perquè el municipi no surt en el llistat de pobles beneficiaris. Solament caben dos explicacions: o bé la Generalitat no creu que Moncofa siga important i denega ajudes al seu comerç, o be que des de l’Ajuntament de Moncofa no han complit amb el comerç local i no han demanat cap subvenció.

Atenent a que pobles com ara Morella amb un nombre de població molt inferior a la de Moncofa (a Morella són aproximadament 2800 habitants i a Moncofa més de 5700) reben d’aquesta subvenció la considerable xifra de 248.144 euros per tal de fer el seu sector comercial local més competitiu, pensem que algú a l’Ajuntament ha d’explicar si considera que a Moncofa no li calen modernització d’estructures comercials, ajudes a la dinamització del comerç o estudis i investigacions tendents a promoure les botigues locals.

És inaudit que davant l’actual crisi econòmica que patim la ciutadania, i els nostres comerciants entre ells, des de l’Ajuntament no facen res per obtenir ajudes que puguen pal·liar aquesta difícil situació.

Des del BLOC Moncofa no estem dispostos a permetre que l’equip de govern contínue amb la línea actual de despeses i revisions a l’alça del cadastre municipal per cobrar més als contribuents, mentre que quan arriba l’hora d’actuar i demanar diners que vinguen al municipi, els responsables es queden de braços creuats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada