diumenge, 27 de març del 2011

El Bloc Moncofa és compromet a la creació d’altenatives d’oci per al jovent i una escola d’adults per al municipi.



El Bloc de Moncofa és compromet a la creació d'alternatives d'oci per al jovent del municipi. La iniciativa va sorgir de la reunió que van mantindre amb l'AMPA de l'escola de Moncofa, durant aquest cap de setmana. Després d'escoltar les necessitats de la associació el col·lectiu és compromet a promoure els moviments juvenils com la creació d'esplais, esports, agrupaments escoltes i un espai sense fum per a fomentar el respecte, el civisme i la integració del jove amb la societat que l'envolta.


Atenent a la preocupació dels pares i mares de Moncofa per l'ocupació del temps extraescolar dels seus fills i filles, el candidat del Bloc a les municipals del 22 de maig, Josep Canós, a afirmat que; "volem donar una opció d'oci que ajude al nostre jovent a adquirir conceptes que s'han oblidat en la societat actual com l'educació, el civisme i el respecte per l'entorn del seu poble".

El col·lectiu té una prioritat clara per l'educació en el municipi, després de la recollida de firmes per aconseguir una xarxa d'escoletes publiques per als xiquets de 0 a 3 anys, el seu següent pas no oblida a aquelles persones que per problemes quotidians no han pogut estudiar, i afirma que si entren en el ajuntament estudiaran la viabilitat de la creació de una escola de adults (EPA) que facilite la integració al món laboral dels moncofins i moncofines.

"Des del Bloc Moncofa apostem per la educació a qualsevol edat,creiem que és un punt bàsic per qualsevol millora social dins el nostre poble, hem de fer entendre que en temps de crisis, és temps de persones".

1 comentari:

  1. Crec que esteu molt encertats. Al meu entorn,a l'escola, estem intentant per al proper curs, clases extraescolars d'oratòria per a que els xiquets i xiquetes aprenguen a parlar davant altres companys sense vergonyes ni cap altre problema. També aprenen a escoltar amb respecte als que parlen, a raonar i a planificar els arguments. Coses que falten a l'escola.
    Salutacions i al tall!!

    IDEAS LAB

    ResponElimina