divendres, 23 de desembre del 2011

S’APROVA LA BAIXADA DE L’IBI A MONCOFA

La moció del BLOC-Moncofa que demanava la rebaixa de la presssió fiscal dels ciutadans de Moncofa, s’aprova en la sessió plenaria d’ahir

Moncofa, 21 de desembre de 2011


La moció que va presentar el BLOC-Moncofa en el ple passat, en la que sol·licitava la rebaixa del tipus de gravament al 0.8 per disminuir la pressió fiscal als ciutadans de Moncofa, i que els partits majoritaris van deixar sobre la taula a esperes d'un informe tècnic, ha segut aprobada .En la seció plenaria d’hair es va aprovar pel vot a favor del PP i abstenció del PSPV-PSOE.
Els nacionalistes entenen que la execució de la rebaixa siga pel 2013 per no cumplir els plaços, segons la llei, per 10 dies. Malgrat açò, han volgut fer saber a tothom què les ordenances anteriors tampoc estaven aprovades en temps i forma. És per aquest motiu que han demanat explicacions tant a l’oposició com als seus socis d’equip de govern, ja que l’un no va presentar les al·legacions corresponents i altre les va aprobar fora de temps.
D’ altra banda, el seu regidor i portaveu Josep Canós a declarat
: "Sabem que el deute que ha generat la legislatura anterior s'ha de pagar, que el despilfarro i la mala gestió dels anys de de vaques grosses s’ha convertit en un lastre per als moncofins i moncofines. Per aquest motiu, l’equip de govern estudia altres mesures per a fer front a aquest pagament, però no hem de fer responsables de tot als nostres ciutadans que ja tenen la butxaca bastant malmesa. Busquem solucions, no problemes."

El grup municipal BLOC critica als partits majoritaris de fer partidisme i electoralisme amb propostes de baixar impostos que després, és queden en paraules, ja que l’únic que ha presentat la moció per a que la baixada del tipus de gravamen siga un fet, ha segut del nacionalistes.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada