divendres, 3 de febrer del 2012

El BLOC ACUSA AL PP DE “MENTIR AMB EL PGOU” PER A TRACTAR DE GENERAR CRISPACIÓ ENTRE PSOE I BLOC


El portaveu del BLOC, Josep Canós, insta al PP a “actuar amb serietat i honestedat pel futur del municipi i no tractar de minar l'acció de govern de Moncofa”

Canós desmenteix al PP i assegura que “va comunicar a l'alcalde socialista la reunió amb el PP, l'objectiu de la qual era reunir documentació sobre el PGOU”

Canós exigieix al portaveu del PP, Eduardo Paradís, una rectificació pública ja que “és totalment fals que el PSOE negue informació al BLOC, com també ho és que el BLOC haja sol•licitat d'ajuda al PP”

El portaveu del BLOC en l'Ajuntament de Moncofa, Josep Canós, ha lamentat que el PP “recórrega a la mentida per a tractar de minar la coordinació i la confiança entre l'equip de govern local PSOE-BLOC”. En este sentit ha qualificat de “totalment fals” el comunicat del PP en el que els populars asseguren que el BLOC ha sol•licitat el seu suport per a desbloquejar el PGOU. Segons detalla Canós, “el PP va convocar a una reunió assegurant que disposaven d'informació sobre el PGOU que nosaltres desconeixíem”. Segons Canós, que “en tot moment i per responsabilitat i lleialtat institucional” va comunicar a l'alcalde que mantindria dita trobada amb els populars, “s'ha demostrat que la intenció del PP al convocar la reunió no era avançar en el PGOU, sinó que el seu únic propòsit era intoxicar i dificultar la relació entre els socis de l'equip de govern”.
Per este motiu, el portaveu nacionalista ha qualificat de “convocatòria trampa” la cita amb el PP i ha exigit al portaveu del PP, Eduardo Paradís, una “rectificació pública per les falsedats abocades davant de l’opinió pública”. Canós certifica que “és fals que el PSOE ens haja negat informació; és fals que el BLOC haja sol•licitat ajuda al PP i és fals que el PP pretenga col•laborar per a aprovar el PGOU”.
Per a Canós s'ha demostrat que l'objectiu del PP en cap cas és col•laborar i avançar en el PGOU. “Convocar a un grup polític amb arguments basats en la desídia i en la falsedat amb l'únic objectiu de generar crispació demostra la total falta de responsabilitat del PP amb el municipi i amb els seus veïns”. Per a Canós, “el PP hauria de tractar de realitzar una política constructiva i deixar de generar crispació en el ple i malentesos en el consistori”. Segons Canós, “la situació de crisi econòmica en què el Consell ha deixat a la Comunitat i a Moncofa és massa greu per a perdre el temps en conflictes inexistents; els veïns de Moncofa requerixen polítics amb alçada de mires capaços de treballar conjuntament per la prosperitat del municipi”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada