dijous, 16 de febrer del 2012

EL PORTAVEU DEL BLOC I REGIDOR DE BENESTAR SOCIAL, JOSEP CANÓS, ACONSEGUEIX QUE L'IVVSA LLIURE LES PRIMERES CLAUS PER A VIVENDES SOCIALS A MONCOFA


La Regidoria de Servicis Socials que gestiona Josep Canós va rebre ahir les primeres claus de les vivendes des de l'IVVSA després de setmanes de negociacions

Canós: “En poques setmanes se li lliuraran les claus a una família de Moncofa amb necessitats socials que portava quasi huit anys esperant”

Les negociacions amb l'IVVSA liderades pel portaveu del BLOC i regidor de Servicis Socials en l'Ajuntament de Moncofa, Josep Canós, per a crear una bossa de vivendes socials per a les famílies més necessitades Moncofa han donat els seus fruits. Després de setmanes de treball i després de la reunió mantinguda per Canós amb directius de l'IVVSA, ahir dimecres l'Institut Valencià de la Vivenda va fer entrega de les primeres claus a regidoria de Servivios Socials de Moncofa.

Immediatament, la vivenda s'ha adjudicat per orde de demanda d'antiguitat a una família que portava des del 2004 esperant. “Després de quasi huit anys d'espera, esta família podrà accedir, gràcies al treball de Benestar Social, a una vivenda que s'adjudicat segons els criteris socials de punts fixats per la normativa. Ara continuarem esta línia de treball perquè més famílies necessitades Moncofa puguen accedir a una vivenda digna”, explica Canós. “La vivenda ha arribat en el millor moment, ja que esta família està patint directament els estralls de la crisi i es trobaven en situació límit i desesperada”, detalla Canós.

El també portaveu del BLOC ha detallat que “en poques setmanes els nous usuaris de la vivenda podran disfrutar d'ella. Només falten uns tràmits burocràtics per a poder fer efectiva l'entrega de les claus”, va indicar.

Des de la regidoria de Benestar Social han mostrat la seua satisfacció per este primer pas. “Estem molt satisfets que després d'un esforç de llarg temps, el treball ha donat resultats. Continuarem treballant per a posar a disposició de les famílies més necessitades nostre poble més vivendes al més prompte possible”, recalca el responsable nacionalista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada