dimecres, 29 de febrer del 2012

TORNEN LES “NITS D’INSOMNIS”


Nits d’animació i diversió per als xiquets i joves de Moncofa de la ma dels animadors de “Mon d’animació”

La programació de la regidoria de Joventut “Nits d’Insomnis” es repetirà per la bona acollida que va rebre entre els joves.

Baix el lema “Nits d’insomnis”, la regidoria de Joventut va encetar un programa d’animació de novembre a desembre de 2011 per a les nits dels dissabtes per a xiquets i xiquetes de 12 a 16 anys, amb la intenció de donar-los un espai on gaudir amb els amics i amigues els dissabtes a la nit. Aquesta iniciativa va tindre molt bona acollida entre la gent jove i, vista la demanda que els pares del menors han mostrat, s’ha tornat a organitzar.

Per al mes de març, els xiquets i xiquetes, gaudiran d’una programació renovada i més divertida que mai, des de campionats de videoconsoles, tallers d’automaquillatge, cuina,bijuteria, fotografia, fins a massatges, experiments bojos o de malabars.

Mil i una nits que el més joves de la casa podran tornar a viure al Casal Jove el proper dissabte dia 3 de març i fins al 31 des de les 21.00 a la 01.00 hores. Cada mes s’anirà actualitzant el programa i adequant a les demandes del usuaris.

Les inscripcions es poden fer al Casal Jove de dilluns a divendres de 16.00 a 21.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada