dimarts, 15 de maig del 2012

EL BLOC ES RATIFICA PER A QUE ELS PROVEEDORS DE MONCOFA PUGUEN COBRAR



En la sessió plenària que s’ha celebrat huí a Moncofa, s’ha aprovat el “Pla d’ajust” del RD Ley 4/2012 de 24 de febrer de 2012, per a pagar els deutes que els ajuntaments tenen pendents amb xicotets empresaris.
Aquest Pla d’Ajust ha estat tot un èxit, ja que s’han aderit el 98% dels proveedors que tenien factures pendets de pagament. L’ajunatment de Moncofa tenia un deute de 6.2 milions d’euros en factures impagades i el Ministeri d’Hicenda i Administracions Públiques ha aprobat el pagament de 5,881.230’30 euros. Des del BLOC Moncofa, el seu portaveu, Josep Canós afirma “sentir-se content ja que en aquesta legislatura, i després de cinc anys, els empresaris i autònoms del nostre poble cobraran les factures pendents. També hem baixat els impostos, alhora que s’estan prenent mesures per a pal·liar la crisi i ajustar el pressupost de l’Ajuntament. Una vegada el deute pagat, Moncofa passarà a ser un dels municipis menys endeutats de la Comunitat”
D’altra banda, el regidor, Josep Canós també ha criticat la herencia rebuda i ha manifestat que “busquem solucions als problemas del  poble  i les queixes que se’ns presenten cada dia. I és per això que no entenem la postura de la opossició, que es dedica a fer la crítica fácil i a fer demagògia, més encara si no vota a favor de l’aprobació del Pla d’Ajust. Açò no beneficia en res al municipi, i sembla ser que están més enfeitat en com poden desprestigiar el treball que s’està fent que aportant solucions i ajudant al poble. Amb aquesta actitut, poc de favor estant fent a la seua gent”
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada