dilluns, 7 de maig del 2012

EN MARXA AMB L’AECC, L’ASSOCIACIÓ EXCURSIONISTA “LA SENIA” I LA REGIDORIA DE SERVEIS SOCIALS CONTRA EL CANCER




L’Associació Espanyola Contra el Cancer, l’Associació excursionista “La Senia” junt amb la regidoria de Serveis Socials estan preparant la primera marxa a peu contra el càncer per a contribuir a la lluita contra aquesta malaltia. La cursa tindrà lloc el proper 15 de juliol i el recorregut es farà per la mar de Moncofa. Des de l’Associació “La Sènia” s’ha dissenyat un itinerari que començarà a l’ermita i acabarà al final de la platja pedres roges. El recorregut consta d’uns quatre quilòmetres i serà apte per a tota persona que tinga ganes de caminar, ja que és tracta d’una marxa i no una cursa. D’altra banda, els xiquets i xiquetes de l’escola estan el.laborant el cartell anunciador.
La forma d’inscriure’s per a col.laborar amb la causa es donarà a conèixer en breu. Mentres tant, a les xarxes socials ja s’està promocionant la marxa i ja son moltes les persones que estan dispostes a col.laborar aportant des de avituallament, aportacions econòmiques i voluntariat per a l’organització.
S’ha creat un perfil a una xarxa social on es poden adressar les persones que estiguen interessades en participar-hi: http://www.facebook.com/MarxaLudicaContraelCancer .

Des de l’AECC de Moncofa ens diuen que “hi hauran moltes sorpreses i es tracta de passar una estona agradable mentres s’aporta un granet de sorra per a lluitar contra el cancer” .



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada