dilluns, 3 de desembre del 2012

3 de desembre: Dia Internacional de les persones amb discapacitat


Hui, no és un dia per fer actes populistes i d'eixir en la foto. Hui és un dia per continuar treballant com ho fem des de la regidoria de serveis socials. Per nosaltres, tots els dies són el dia internacional de les persones amb discapacitat i així ho hem demostrat.

Durant tot l'any hem realitzat reindivicacions de tot tipus, des de actes locals a manifestacions al carrer i múltiples reunions que des de el BLOC de Moncofa hem mantingut amb els diferents col.lectius de discapacitats, de familiars i de treballadors que en tenen cura i en totes hem escoltat els greus problemes econòmics que ens hi han exposat, deguts al total desinterés cap al seu estat per part dels governs de Madrid i de València, i les situacions límit en què es trobaven i es troben aquests col.lectius. Com era la nostra obligació, vam assumir el compromís de lluitar i trovar solucions a totes aquestes qüestions, i recordem la indiferència del govern del PP davant de la seua formulació, els tòpics i frases fetes amb què ens responien, sense voler mai entrar a fons i assumir la seua gran responsabilitat en el deteriorament de la qualitat de vida dels nostres conciutadans més desfavorits... I ara, ara volen celebrar el Dia Mundial de la Discapacitat? 

Això és un exemple més de que una societat que oblida i margina les persones més vulnerables té un problema greu en la seua articulació. I aquest problema és avui un PP insensible a la problemàtica dels més dèbils, més ocupat en rescatar bancs que no en ajudar a les persones, perquè per a ells els discapacitats són només unes xifres, i no unes persones amb cara i ulls, que pateixen cada vegada més per aquestes retallades i aquests endarreriments dels pagaments que se’ls deuen. I és que, també per a les persones discapacitades, com per a tants altres col.lectius que estan patint una política absolutament equivocada, es fa més i més urgent la necessitat d’un canvi polític.

El BLOC a sigut ferm davant els pressupostos d'aquest any i és continuarà 
mantenint les partides deserveis socials, sense cap retallada. Perquè pensem que és una obligació necessaria. Mentres el govern central retalla, un poble xicotet com Moncofa continua mantenint totes les ajudes socials.

La pregunta és : Per que Moncofa pot i València no?A que destinen els diners? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada