dimecres, 2 de gener del 2013

EL BLOC APOSTA PER LA SOSTENIBILITAT: RECICLAR, REDUIR, REUTILITZAR.



Els nacionalistes varen realitzar per a acabar l’any el ja conegut “Mercat d’Intercanvi”. Segons Joan Baptiste Vilar, secretari local del BLOC Moncofa “ Aquest mercat té un objectiu molt concret, ja que, entre altres, te una funció didàctica per als xiquets i xiquetes que es varen apropar. Els ensenya a ser solidaris, a ser sostenibles i a saber que moltes altres persones poder fer servir el que ells ja no. També ha possibilitat que molts xiquets i xiquetes del poble tinguen joguines aquestos Nadals”.
Aquest ha estat la tercera volta que el BLOC Moncofa organitza aquest esdeveniment. El mercat va estar envoltat de xiquets que portaven, majoritàriament, llibres i joguines per a poder canviar-les per altres. La gent més gran va optar per aportar al mercat roba que ja no s’utilitza i objectes tant diferents com, carros de la compra, joiers, monitors d’ordinadors, una estufa, sabates i objectes de cuina.
D’altra banda, també varen muntar una taula on es podien comprar samarretes amb expressions valencianes i manualitats que han elaborat el mateix partit per a destinar aquestos diners a l’escola de Moncofa. Aquesta iniciativa “ha estat motivada perquè sabem que a l’escola se li deuen diners per part de Conselleria i si, en alguna cosa podem ajudar, per poc que siga, els beneficiats seran els xiquetes i xiquetes del poble. Tots i cadascun d’ells.” ha mencionat el secretari local. Per últim, el BLOC Moncofa ha volgut felicitar l’any nou a totes i tots els veïns i veïnes,  i desitjar que siga millor que el 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada