dijous, 28 de març del 2013

EL BLOC RENUNCIARA AL SEU SOU SI S’APROVA L’AVANT-PROJECTE DE LLEI DE RACIONALITAT I SOSTENIBILITAT DE L’ADMINISTRACIÓ LOCAL.



 
El ple passat, del municipi de Moncofa, va saltar la sorpresa quan el regidor nacionalista,va expressar que renunciaria al seu sou i el de la seua secretaria de grup si el avantprojecte suprimia els serveis socials del municipi. La situació és va donar durant la votació de la moció presentada, per aquest grup, sobre el rebuig a l’avantprojecte de llei de Racionalitat i Sostenibilitat de l’Administració Local.

El regidor del BLOC-COMPROMÍS de Moncofa, Josep Canós va afirmar que “si el avant projecte s’aprova suprimint els serveis socials del municipi, renunciarem, tan jo, com la nostra secretaria de grup,als nostres salaris com a protesta perquè puga existir una viabilitat econòmica per mantindre els serveis socials al nostre municipi. Hem de ser conscients que encara que l’avant-projecte  no tinga  valor de llei, és ara el moment de fer reivindicacions perquè és prenguen mesures ”. 

Els nacionalistes afirmen que: “Aquesta llei pot suposar la desaparició de molts serveis que actualment es presten a nivell municipal, sobretot els serveis socials. Ataca els principis de proximitat i participació de la ciutadania, desenvolupats a la Llei de Bases de Règim Local. Recolzem, totalment, al nostre regidor si pren aquesta mesura de protesta, perquè pensem que s’està atacant, constantment, a l’Estat de benestar amb cortines de fum per enganyar a la població”.

Finalment, el BLOC-COMPROMÍS de Moncofa, no descarta més mesures de protesta perquè el avant-projecte tal com esta definit no vaja avant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada