divendres, 24 d’octubre del 2014

INFO COMPROMÍS: CONTINUEM LLUITANT


Des de Compromís Moncofa, volem informar a tots els ciutadans del nostre poble, que estem en una lluita continua per aconseguir una democràcia real i participativa, denunciant la política de partits aferrats al poder que ens han portat a una situació insostenible, tant a nivell nacional, com municipal. El nostre Compromís serà sempre el d’eliminar les polítiques dictatorials, la corrupció, l’amiguisme i l’ocultisme del nostre Ajuntament. No sols volem denunciar, també demanar responsabilitats i fer pagar totes les injustícies en les que ens hem vist implicats sense ninguna explicació.

Anem a seguir amb el Compromís de fer fora als responsables de que les coses en Moncofa no s’hagen pogut aclarir. Portem molt de temps intentant explicar als nostres veïns que l’ajuntament de Moncofa està arruïnat, i que tant el PP com el PSOE estan posant totes les traves possibles quan es tracta de demanar responsables, posant-se d’acord en els plenaris per tal que no s’investiguen els fets que la auditoria reflexa. Açò ens fa pensar que no els interessa, ni tenen intenció de que al poble s’assabenten de veres del que ha passat ací.

Tenim el Compromís de traure a la llum totes les injustícies fetes durant molts anys i com sempre anem a lluitar per a aconseguir un poble sense sospites de “pelotazos” urbanístics, sense vessaments fecals, sense foscor en els comptes dels nostres diners públics. No volem ser governants per partits submisos i dirigits des de Madrid, on els pactes entre ells sols tenen per finalitat tapar la corrupció i que els siga debades.

El nostre Compromís és que Moncofa siga un poble participatiu i transparent on tinguem la llibertat i el dret a opinar de tots els temes que ens afecten, poder decidir on volem una piscina, que les obres es facen per gent del poble, que els aturats tinguen dret a treballar i no contracten empreses de fora el poble.

Sempre amb un Compromís per Moncofa, encara que intenten manipular i confondre als veïns, a Bloc-Compromís no tenim cap afany de protagonisme polític, ni econòmic com ja hem demostrar (trencant el pacte i renunciant al sou) i presentant una moció per rebaixar el sou del regidors. Som un grup de persones compromeses per i amb Moncofa i creiem en un canvi polític que estem convençuts demana la majoria del poble.

Compromís per estar amb la gent i compartir els seus dubtes i necessitats, per escoltar als veïns i fer-los part de la solució. No som un partit nascut ahir indignat, som un partit que porta 3 anys treballant per un canvi polític real a Moncofa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada