dimarts, 28 d’octubre del 2014

L'AJUNTAMENT DE MONCOFA GUARDA UNA PARTIDA DE 40.000€ PER FOMENTAR EL TREBALL I L'UTILITZA AL FINAL DE LA LEGISLATURA


Compromís: “Ens sembla una acció purament electoralista amb l'atur que pateixen els nostres veïns, just a la recta final de la legislatura....”.

Compromís vol denunciar que l'Ajuntament tenia una partida per fomentar el treball i no l'ha utilitzat fins al final de la legislatura per poder fer-la servir per repartir treball just en el moment que enfronta la recta final de cara eleccions.

El plenari passat, és va aprovar una modificació pressupostaria de 40.000 € que anaven destinats al foment del treball per cobrir el Pla de treball conjunt de les administracions públiques valencianes, diners que haurien servit per ajudar a la creació d'empreses, incentivar la contractació o subvencionar als emprenedors més joves del municipi, entre d'altres coses. Però aquests diners els han mantingut sense gastar-los fins al final del 2014, per continuar la estratègia que els predecessors del PSOE, per repartir feina i començar a contractar gent de cara les eleccions.

Compromís va proposar al plenari una esmena, a la proposta del PSOE, demanat explicacions del perquè no sabien utilitzat abans aquests diners i reclamant que es mantinga la partida del foment del treball i és troben altres diners per cobrir el Pla de treball. D'aquesta manera, mínim, augmentarien la partida per fomentar el treball entre les persones del municipi en 40.000 € i afegirien 40.000 € més per cobrir el Pla, un total de 80,000 € per reactivar la economia de Moncofa.

Segons els seu portaveu i regidor, Josep Canós, afirma que : “ Destinar només 10,000 € per part de la GV i la Diputació és de riure amb l'atur que pateix el nostre municipi. Però el que no entenen és que, el PSOE local no utilitze una partida que tenia guardada de 40.000 € per fomentar el treball i dins de la recta final de la legislatura l'utilitze per donar feina. Ens resulta una acció purament electoralista a la que ens tenen acostumats els seu antecessors del PSOE, però ens sembla lamentable que 40.000 €, que haurien de servir per fomentar el treball, és convertisquen en treball temporal sense cap futur”.

Els nacionalistes recorden que aquestes partides no existien durant aquests anys, només s'ha guardat i utilitzat en el pressupost del 2014.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada