dimarts, 4 de novembre del 2014

COMPROMÍS REVISARA ELS 780.000 € QUE COSTA LA MANUTENCIÓ DE PARCS I JARDINS DE MONCOFA, PER LA LA FALTA DE MANTENIMENT.

Compromís no decau en el seu intent de fiscalitzar l'Ajuntament de Moncofa i en aquest cas han centrat la seua atenció, al contracte de la empresa que gestiona els parcs i jardins del municipi.

Els nacionalistes han analitzat l'estat de molts parcs i jardins que no estan en les condicions adequades. També han vist, com el camp de futbol durant els mesos anteriors patia una falta considerable , de manteniment per part de la empresa adjudicatària.

Per altra banda, Compromís, vol saber com esta l'execució de les millores que va oferir l'Empresa, el cost i que, hui dia, no s'han complert.

Dins del plec de prescripcions tècniques per a la contractació del servei de conservació, manteniment i subministres de vegetals i materials dels parcs i jardins del terme municipal de Moncofa, concretament al punt 7.2. control del servei, es cita el següent:

7.2 CONTROL DEL SERVICIO:
La comprobación de la calidad del servicio la efectuará el Excmo. Ayuntamiento de Moncofa por medio del personal funcionario asignado a tal fin. La inspección se realizará con estadillos confeccionados al efecto, que recogerán todos los trabajos a realizar. En dichos estadillos se anotarán las anomalías observadas y, periódicamente, el inspector del Servicio Municipal realizará la inspección de las zonas verdes.
Sobre los resultados de la inspección se realizará una valoración global del servicio en la totalidad de las zonas verdes objeto del contrato, dando la misma importancia relativa a todos los trabajos unitarios incluidos en cada grupo.
Sobre la valoración global se establecerá el grado de cumplimiento del contrato tanto en las tareas a realizar como en todos los demás puntos del contrato y pliego de condiciones, a los efectos que procedan.
En caso de disconformidad el contratista podrá recurrir, en el plazo máximo de 24 horas a partir
de la recepción de la notificación correspondiente, ante el servicio de inspección del Ayuntamiento, que previas las oportunas diligencias resolverá.”

Per això els nacionalistes demanen còpia de totes les valoracions, de tots i cadascun dels estadets confeccionats fins ara, incloent el grau d’acompliment del contracte, de totes les millores realitzades fins ara i quines serien les que falten per realitzar segons la proposta presentada. La moció va ser aprovada per unanimitat

Segons el seu portaveu i regidor Josep Canós, informa que : “ Portem molt de temps demanant aquesta informació i no ens la donen. Ara ho presentem com a moció i veiem com han començat a fer coses per justificar la deixadesa que ha patit el poble en els seus parcs, jardins i instal·lacions corresponents. Les millores encara no les hem vistes. Per altra banda, la moció ha sigut aprovada per unanimitat i diuen que demanaran responsabilitats, però fa més de 2 anys que estem esperant que complisquen la demanda de responsabilitat de la Ronda com van dir i res de res.”


Els nacionalistes recorden que aquest servei a costat al poble 790.000 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada