dimarts, 25 de novembre del 2014

El PP I EL PSOE S'ABSTENEN DAVANT LA PROBLEMÀTICA DEL CAMP DE FULTBOL

Compromís: “...No volem avaluar la feina fet sinó unir als tres partits amb un objectiu comú...”

Durant les comissions informatives realitzades per preparar el proper plenari de novembre de Moncofa, Bloc-Compromís va exposar una moció per crear una comissió de negociació amb la intenció d'unir als 3 partits a la recerca d'una solució a la problemàtica del camp de futbol. La resposta, per part del PP i del PSOE, va ser l'abstenció.
La problemàtica del manteniment del camp va ser exposada en el plenari d'octubre per la directiva del Moncofa F.C., demanant que els tres partits buscaren una solució definitiva a l'estat de la gespa i els forats existents dins del terreny de joc.
Els terrenys del camp estan cedits per la Generalitat Valenciana a l'Ajuntament de Moncofa i durant aquest temps han establerts diferents negociacions que, actualment, no han arribat a bon port.
Per això, des de Bloc-Compromís expliquen que: “ Nosaltres no volem avaluar si la feina s'ha fet bé o malament per part la regidoria d'esports. Amb aquesta moció volem unir als 3 partits per un objectiu comú i establir un nou front per solucionar el problema. No ens podem quedar amb els braços creuats davant d'una negativa. Volem que els partits raonen , no és fiquen en lluites partidistes i abandonen l'abstenció pel bé del futbol de Moncofa”.

La moció és discutirà en el pròxim plenari del dia 27 de novembre, a les 20 h, dins de la sala de plens de Moncofa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada