dijous, 4 de desembre del 2014

La resolució de l'agent urbanitzador costarà a moncofa més de 4.000.000 €.

Compromís: “...el PSOE vol pujar els impostos per pagar estos empastres, que no ens enganyen...”

El passat plenari, el PSOE va aprovar la resolució de la condició d'agent urbanitzador del P.A.I. Belcaire Sud a la mercantil adjudicada.

Recordem que, segons els informes dels tècnics, el PAI Belcaire falta un 4% per ser finalitzat i que pateix uns enderrocament de 4.000.000 € de obra per falta de vigilància i manteniment. Al mateix temps la mercantil esta en situació de concurs d'acreedors i només va depositar un aval de 800.000 € per si sorgia un problema durant el contracte. Altrament, el PAI té una sentencia que s'ha d'aplicar tard o d'hora amb una inversió de milions d'euros.

Davant de tot això, la situació del PAI és nefasta i inviable. Però el PSOE continua facilitant la fugida dels especuladors fent que la finalització de l'obra , la reconstrucció dels desperfectes i el compliment de la sentencia acabarà repercutint en les butxaques de tots els veïns de Moncofa.

Segons explica el regidor i portaveu de Bloc-Compromís, Josep Canós: “ Estem davant d'un altre empastre urbanístic de l'antiga legislatura del PSOE, però ara el PSOE actual continua pel mateix camí. Perquè el veí de Moncofa ho tinga clar, ha de saber que la finalització del PAI, els desperfectes que són de 4.000.000 € i pujant cada dia que passa i la sentencia la pagarà l'Ajuntament, és a dir, el poble. Però ells continuen sense buscar responsables com explica l'auditoria urbanística i el poble que pague la seua defensa, de la nefasta gestió del seu partit”.

Després de l'aprovació de la resolució de l'agent urbanitzador, vindrà la liquidació de la obra i l'únic aval que existeix per cobrir tots els milions que falten, és de 800.000 €. Una quantitat insignificant per pal·liar el cop a l' economia de Moncofa.


Des de Bloc-Compromís informen que: “ El PSOE no ens fa cap cas per buscar responsables, com deia l'auditoria. Aquest és el veritable motiu del trencament del pacte de govern tot el que expliquen són excuses barates per manipular als seus votants. És més, aquests empastres de més de 4.000.00€ són el que fa que el PSOE vulga recaptar més impostos i mantindre el seu quiosquet. Nosaltres pensem que primer hem de salvar persones i no especulador ni entitats financeres.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada