dimarts, 16 de desembre del 2014

BLOC-COMPROMÍS PER MONCOFA ANUNCIA QUE FARAN PRIMARIES OBERTES PER ESCOLLIR CANDIDAT A LES PRÒXIMES ELECCIONS.

Compromís: “La transparència no s'ha de prometre, s'ha de practicar. Busquem un consens de totes les veus de Moncofa.”

L'assemblea local de Compromís ha decidit, durant la setmana passada, per unanimitat, que obrira un procés de primàries obert a tota la ciutadania per escollir el seu pròxim cap de llista.

Amb aquest procés volen demostrar que són un partit que aposta per la transparència i la participació ciutadana activa. Per això, el cap de llista a les pròximes eleccions locals de maig del 2015 serà elegit per tots els militants, afiliats i de totes aquelles persones del municipi que vulguen participar en el seu projecte de recerca de la veritat en Moncofa.

Totes aquelles persones que vulguen participar en les votacions, l'únic requisit és fer-se simpatitzant de Compromís. Una acció gratuïta i que només implica la voluntat de voler ser partícip en el procés.

Segons els valencianistes: “ Volem obrir el nostre projecte a tot el municipi, perquè creiem en la transparència i la pluralitat no s'ha de prometre, s'ha de practicar. Creiem que quan més opinions estiguen representades, millor serà el consens per tirar endavant la difícil situació del nostre municipi. Per això, animem als nostres veïns i veïnes que es sumen al nostre projecte perquè és el moment de fer alguna cosa per Moncofa, és el moment de saber la veritat i que paren d'enganyar-nos.”


BLOC-Compromís informa que per participar en el seu projecte i en les eleccions obertes poden inscriure's en la pagina web de Compromís, en les xarxes socials o presencialment en la taula que durant aquestes setmanes col·locarà el mateix col·lectiu al municipi.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada