dimarts, 30 de desembre del 2014

Recaptar impostos és l'únic punt positiu del compte general del poble de Moncofa.


Compromís: “..Moncofa no ha de pagar les irregularitats urbanístiques. Per això hem denunciat, per trobar solucions...”


BLOC-Comromís per Moncofa vol informar que durant l'últim plenari de desembre, el PSOE ha aprovat el compte general del municipi amb l'única dada positiva. L'increment de recaptació d'impostos.

El compte general, sol·licitat per un escrit de la sindicatura de comptes, reflectia un gran endeutament del patrimoni del municipi amb entitats financeres i la falta de finançament de la Generalitat i la diputació. Aquest endeutament és per culpa dels empastres urbanístics que castiga durament al municipi.


També podíem llegir en les seues línies la falta d'un inventari de tot els béns que són de propietat pública, que hauria d'estar fet cada any i que porta més de 8 anys sense ser actualitzat. Amb la conclusió que, no es sap quants terrenys o béns té l'Ajuntament.


El regidor i portaveu, Josep Canós explica que: “L'endeutament que hem de pagar de les irregularitats urbanístiques estan reflectides en una auditoria que ni el PP ni el PSOE volen portar davant de Fiscalia, som l'únic grup que hem fet aquest pas i hem presentat un escrit per poder denunciar la ruïna del nostre poble. Perquè pensem que el poble de Moncofa no ha de pagar obres que només beneficien als de sempre”.


Els valencianistes informen que: “ Com vam avisar, l'endeutament és enorme per culpa d'empastre urbanístics existents. Obres realitzades per gestors polítics que només pensen a protegir al seu partit i no al poble de Moncofa. Ara, tot això ho hem de pagar els moncofins i moncofines mitjançant l'augment de la recaptació dels nostres impostos. Com reflecteix el compte general, l'únic punt positiu és que l'Ajuntament cobra més i millor als nostres ciutadans per pagar tots els destarifos. Mentre es continua sense prendre cap mesura seria i es dediquen a torejar els problemes fins que s'acabe la legislatura”.


BLOC-Compromís ha presentat moltes mocions per poder solucionar aquesta situació, mocions encarades en buscar la veritat del que ha passat amb els diners del poble, que no han sigut escoltades. Com expliquen: “ Hem pres mesures, finançades per les nostres butxaques per poder portar l'auditoria davant de fiscalia, prendre solucions reals que poden solucionar l'economia del nostre municipi per generar feina i serveis per a tots”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada