dilluns, 6 de setembre del 2010

El BLOC de MONCOFA crítica i proposa mesures per protegir el seu litoral.





Benvinguts i en bona hora, el estiu ha passat i la mar amb el merenderos preparats per oferir-nos una bona paella són només un records que ens allunyen uns segons dels primers dies de treball. Però ara toca tornar al mòn real i posar-se a "kurrar" com els primers per al nostre poble.

Ara que ha passat el FOC, el concert del mediterrani i totes aquelles coses amb les que el nostre ajuntament despilfarra els diners. Toca parar de fer populisme i dedicar-se a fer coses que si són beneficioses per al nostre poble.

El nostre ajuntament diu que a partir del dia 17 de setembre començaran les obres per evitar inundacions en la zona del SATSE, esperem que siga una promesa i no una altra mentida perquè aquest últim ple vam ser testimonis de com els estiuejants van comprovar el que realment passa en la mar de Moncofa. Normalment les inundacions passen durant els mesos de poca calor però aquest cop la situació s'ha destapat i per fi s'han conscenciat de que cal fer alguna cosa.
No s'han adonat que el poble de Moncofa ha crescut i que hi ha molta gent que viu a la mar, gent que ha conviscut amb aquest problema durant molt de temps sense ser escoltats.

I ara toca fer coses per solucionar-ho.

El BLOC MONCOFA critica la postura del consistori perquè només realitza les obres d'emergència i fica "parches" urbanístics per solucionar el problema de la mar. El BLOC MONCOFA proposa una veritable protecció mitjançant la creació d'una línia d'espigons en forma de "T" des de el port de Burriana fins el port de Sagunt, fer un estudi del procés de sedimentació natural per poder regenerar la mar, consultar mitjançant el tècnics altres països que tinguen el mateixos problemes per analitzar diferents solucions i fer un estudi del ecosistema que fa que es guanye terreny per poder fer platges sempre conscienciant a la gent de la importància d'aquest ecosistemes perquè siguen respectats.

I sobretot, no tirar res de res fins que tot estiga construït, regenerat,protegit i cuidat.

El secretari local, Josep Canós diu, ” Sabem que és un projecte a llarg plaç, però el BLOC MONCOFA pensa en fer millorar el seu poble d’una manera coherent .El poble necessita recuperar-se i per recuperar-se hem d’establir noves bases amb projectes que perduren. Als nostres ciutadans els hem d’assegurar la seua qualitat de vida.”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada