dijous, 30 de setembre del 2010

Vaga general



El BLOC MONCOFA va anar a la concentració del matí i a la manifestació de la vespra per recolzar al treballadors o treballadores per estar en desacord amb la nova reforma laboral.
No podem estar més en contra perquè una reforma laboral que afavoreix a l'acomiadament dels treballadors, que retalla els dies per al finiquito,a més del augment de l'edat de la jubilació als 67 anys, no més fa que els treballador i treballadores visquen amb la por de la ombra continua del acomiadament i que els/les nuga a no poder alçar la veu fins al final de la seua vida laboral. És a dir, una reforma que escanya poc a poc al nostre poble en mans d'aquells que han gestionat malament el nostre país.
Com potser que des de Madrid facen aquesta política "d'esquerres", no volem ni pensar que passarà si mana la dreta.
L'altre dimarts va vindre Pasqual Batalla a fer una xarrada sobre el parany al poble i va dir una frase que ens va agradar molt:

"Els polítics han d'estar al nostre servei".

El BLOC MONCOFA esta completament d'acord amb aquesta oració, la nostra política vol servir al poble, al nostre poble, a la nostra gent, a vosaltres perquè us hem d'escoltar, prendre apunts i aprendre per poder saber els vostres problemes i defensar-los com el poble ha escollit.

Açò és el BLOC MONCOFA una ferramenta del poble.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada