dimecres, 8 de setembre del 2010

EUROPILOTA 2010

Ahir va arrencar l'esdeveniment europeu més important dins de l'esport de la pilota, on hi ha un jove de la nostra localitat, en Vicent Arnau, que ha sigut seleccionat per defendre els color de la nostra terra junt amb 23 joves més de la resta del país valencià.

L'Eurocopa durarà del 7 al 12 de setembre, durant aquests dies es jugara a aquest esport tan tradicional de la nostra terra i les seues diferents modalitats.

La pilota es un esport nostre i molt arrelat en la nostra cultura. Només cal comprovar tots els trinquets que hi han dins del territori i l'increment de futurs pilotaris que cada dia sorgeixen en cada poble.

Vicent Arnau jugarà aquest divendres a la modalitat de One Wall, que es farà a Massamagrell. La modalitat no és molt coneguda dins de la província i es juga amb una pilota molt ràpida, és molt semblant al frontó que es juga en el nostre poble i que a molts aficionats ens a fet vibrar en el BAR FRONTÓ de Amadeo. Pensem que no serà cap problema per a Vicent Arnau i aprofitem l'ocasió per recolzar-lo i donar-li ànims per que pugi donar una sorpresa al nostre municipi.

El BLOC MONCOFA estem a a favor de la Pilota i farem tot el que estiga en la nostra mà per poder millorar la participació de la pilota en el nostre municipi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada