divendres, 10 de setembre del 2010

Els ajuntaments poden tornar a endeutar-se fins un 75%.



Ahir va eixir una notícia molt preocupant,el Gobern central torna amodificar per segon cop les restriccions financeres i deixa que els ajuntaments és pugin endeutar-se una miqueta més del que es están.

Al final la vicepresidenta Elena Salgado va enunciar al Parlament que la nova rectificació permet endeutar-se a partir de gener del 2011 tots aquells ajuntaments que “estiguen sanejats” fins un deute inferior al 75% dels seus ingressos.Aquest tan per cent dins una empresa privada podríem dir que hauria de preparar el tancament per fallida.

Les úniques condicions que ha ficat són que els diners s’han d’utilitzar per a inversions en curs i per a projectes dofinanciats,mai per a pagar el cost corrent dels ajuntaments.

Valencia és la segona ciutat amb més municipis que no cumpleixen la nova modificació i per sort no pot endeutar-se més, de moment.

La vicepresidenta explica que la nova correcció del decret del 24 de maig ve donada per la millora de la situación dels mercats, el BLOC MONCOFA no sap quina es la millora perque l’atur no para de pujar, però si que sap que les eleccions están a punt d’arricbar i molts ajuntaments necessiten financiació, com el nostre.

Que farà l’ajuntament de Moncofa?S’endeutarà més?

El BLOC MONCOFA ha de dir prou a tanta financiació “al burro barra”,ja esta bé de només demanar diners per gastar. És hora de començar ha fer polítiques que retornin la productivitat al nostre poble que generi treball pels nostres ciutadans i ens fci reviscolar dins d’aquest pou anomenat crisis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada