dijous, 13 de gener del 2011

Per fi !Ja tenim local d'associacions!

Hui a les 12:30 h tots els polítics del nostre poble han anat a inaugurar el local per les associacions locals, construït el carrer Drets Humans al costat de l'Escola Científic Avel·lí Corma. Aquest centre es cobreix amb 587.274 euros que venen del Plan E i consisteix en 5 despatxos i una saló de reunions que podran gaudir totes les associacions del poble.
Hem de dir que el Bloc Moncofa que en el seu moment, vora 6 mesos, vam preguntar per l'estat del local perquè portava quasi dos anys parat i ens van respondre que només faltaven els mobles. Nosaltres hem estat atents i hem comprovat que els mobles continuen faltant,el que sembla que els ficaran a poc a poc.

El Bloc Moncofa estem contents de tindre una infraestructura que done un espai per reunir-se les associacions i fer les seues activitats, però fa 2 anys que estava construïda i no es podia utilitzar perquè faltaven mobles, ara si que hi ha mobles i just s' inaugura a vora 3 mesos per a les eleccions.

Un acte més del consistori que avant posa el electoralisme davant del poble, el Bloc Moncofa feia un any que reclamava l'obertura del local, però més val tard que mai.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada