divendres, 7 de gener del 2011

Cabalgata de Reis Mags d'Orient



Un any més els Reis Mags d'Orient arriben a Moncofa, per donar alegria i desitjar bones fetes a tots el xiquets i xiquetes del poble.
La cabalgata va començar amb la visita al geriàtric per compartir aquestes dates tan senyalades amb els nostres majors, un sector de la societat molt important i que moltes vegades oblidem que abans de nosaltres ells eren els qui ens cuidaven i feien que el poble anés avant, un sector de la societat que necessita ser més atès i respectat donant infraestructures,personal i serveis més adients per al seu tractament tant físic com mental, juntament amb un canvi de pensament dels més joves fonamentat en el respecte a la gent major i la solidaritat.
Després els reis mags van pujar a les seues muntures i acompanyats per l' Associació Cultural del Santissím Crist de l'agonia i els seus tambors van fer un recorregut que va anar des del Quartell de la guàrdia civil fins a l' esglèsia per realitzar les respectives ofrenes. Durant tot el recorregut van fer les delícies de tots el xiquets i xiquetes que els esperaven amb molta impaciència i il·lusió, recollint tots els caramels que van poder.
Un cop finalitzat la ofrena al nen Jesús,els reis mags es van desplaçar a la Casa de Cultura per complir el moment més esperat per tots els xiquets, la entrega dels regals i èxtasis de la festa.
Els reis mags d'orient es van acomiadar molt agraïts i contents de saber que el futur del municipi creix amb il·lusió i satisfets del bon comportament que han tingut els xiquets i xiquetes de Moncofa durant tot el any i que esperen que l'any que ve siga millor.
Des del Bloc Moncofa volem agrair principalment a l' Associació Cultural del Santíssim Crist de l'Agonia per organitzar una acte tan significatiu per al poble i valorar el seu esforç per a que la il·lusió dels xiquets continue present en el nostre municipi. També agrair la col·laboració de les autoritats, "La Caixa",Bancaixa i RuralCaixa i com no a la presència dels Reis Mags d'Orient

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada