dilluns, 31 de gener del 2011

L´ASSEMBLEA DE REGIDORS PROPOSA MESURES PER FER FRONT A LA CRISIS ECONÒMICA ALS AJUNTAMENTS.



El dissabte 29 de gener de 2011 va tenie lloc a la vila de Moncofa L’assemblea de regidors i la intercomarcal de les comarques del nord del BLOC, contam amb la presencia de Gràcia Molés, Diputada provincial pel BLOC, Josep maria Pañella, Diputat a les Corts Valencianes per Castelló, Enric Nomdedeu Regidor del BLOC per Castelló i president de l’Intercomarcal de les comarques de Castelló i Xavier Trenco, regidor d’Almassora i president de L’assemblea de Regidors de les comarques de Castelló, aixi com una nodrida representació de regidors i secretaris locals de arreu els pobles i ciutats de les comarques de Castelló.

Entre molts altres qüestions hi ha hagut un curset de formació de gestió municipal orientat al estalvi de recursos econòmics als ajuntaments.Un curs que ens serà molt profitós per fer les retallades adients per poder millorar i estalviar en el nostre municipi.

El col·lectiu s'esta preparant i formant per no presentar propostes o promeses que després no poguen fer-se realitat com fan molts altres partits que en campanya sembla que no tenen en compter que hi ha crisis. Ells diuent que farán, construiran,etc. Nosaltres parlem de austeritat, estalvi i época de tranquilitat per contar les "perres" que hi han i no malgastar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada