dimarts, 10 de desembre del 2013

BLOC COMPROMÍS DE MONCOFA DENUNCIA QUE PP I PSOE S’UNIXEN PER A PUJAR LA FACTURA De l’AIGUA ALS VEÏNS

Canós denuncia que PPSOE han “hipotecat els pròxims 25 anys al municipi a canvi de 6,5 milions que gastaran a tapar els errors de gestió de les anteriors legislatures socialistes”.

PP i PSOE rebutgen en el ple l’esmena de BLOC-Compromís que pretenia que l’Ajuntament assumira la pujada del preu, perquè no repercutira en la ciutadania

BLOC-Compromís iniciarà una campanya informativa entre els veïns per a donar a conéixer les conseqüències del contracte de l’aigua per a 25 anys recolzat per PPSOE


El portaveu de BLOC-Compromís a Moncofa, Josep Canós, ha denunciat hui que “els veïns de Moncofa es veuran obligats a pagar 6,5 milions d’euros amb la seua aigua municipal per a ocultar la nefasta gestió socialista”. Canós realitza estes manifestacions després que l’últim ple del Consistori haja aprovat la pujada de la factura de l’aigua als veïns, gràcies als vots de PP i PSOE. La pujada de l’aigua sorgix a proposta dels socialistes els que, “complint el contracte blindat que tenen amb l’empresa adjudicatària, on consta que esta facilitava 6,5 milions d’euros en concepte de cànon anticipat al consistori, a canvi de la cessió de la gestió de l’aigua durant els pròxims 25 anys i la revisió a l’alça de les tarifes per a compensar el cànon establit”.
Segons Canós, açò suposa “pa per a hui i fam per a demà, que a més pagaran els veïns de Moncofa a través de la factura de l’aigua”. Canós recorda que en altres municipis governats pel PP, com Almassora, han aplicat mesures semblants per a cobrar per anticipat un cànon i derivar a la llarga els dits ingressos a les factures que paguen els ciutadans. Per este motiu, durant el ple en què es va debatre la proposta, el portaveu de BLOC-Compromís a Moncofa, Josep Canós, va denunciar suposades irregularitats i va mostrar el seu total desacord amb la mesura. Per això, BLOC-Compromís va presentar una esmena emparant-se en la conclusió d’il·legalitat de contracte per part de la Junta Consultiva de Contractació de l’Administració General. La dita esmena contenia diversos punts en què BLOC-Compromís demanava que l’Ajuntament es fera responsable patrimonial d’ofici, que assumira directament la pujada del preu de l’aigua sense derivar-ho als veïns. Així mateix, des de BLOC-Compromís es plantejava que, una vegada assumida la responsabilitat de l’Ajuntament, es presente als jutjats per a buscar responsabilitats tècniques i polítiques. L’enienda, no obstant això, va ser rebutjada pels vots de PPSOE.
El portaveu de BLOC-Comrpomís a Moncofa, Josep Canós, afirma que “PPSOE han venut l’aigua del nostre municipi per 6,5 milions d’euros de cànon anticipat, que només ha sigut utilitzat per a tapar forats derivats de la mala gestió de l’antiga legislatura i que, al final, que aniran a les arques d’una empresa privada”. Canós afirma que “PP i PSOE han pactat una pujada del preu de l’aigua però són incapaços de votar a favor de depurar responsabilitats”.
Des de BLOC-Compromís “no entenem la posició del PPSOE local. Entenem que amb el vot a favor del PP a la pujada de l’aigua, els populars donen el seu suport al suposat finançament dels errors de les antigues legislatures socialistes a través del cànon”. A més, “ni PP ni PSOE volen buscar responsables de tots estos errors que afecten les butxaques dels veïns de Moncofa”. Segons Canós, amb esta decisió compartida entre PP i PSOE, “demostren que PPSOE són el mateix, i s’unixen per a defendre segons quins interessos, com van fer per a reformar la Constitució i beneficiar la banca”.
El portaveu de BLOC-Compromís a Moncofa, Josep Canós, anuncia que realitzaran una campanya d’informació sobre la pujada de la factura de l’aigua, explicaran les accions realitzades i les conseqüències perquè per als veïns tindran les decisions de PPSOE.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada