dijous, 19 de desembre del 2013

L'AUDITORIA ANIRÀ A FISCALIA


Des de BLOC-Compromís volem anunciar que la moció presentada pel PP sobre portar diferents punts de l'auditoria a Fiscalia serà recolzada pel nostre grup

Però volem matisar unes quantes coses abans.

Recordem que l'agost del 2011, el nostre grup va presentar una moció per fer una auditoria urbanística, judicial i econòmica. Aquesta proposta va ser aprovada amb els vots del PP al mateix plenari i els vots en contra del PSOE. Però quan va arribar el moment de la contractació, el PP va votar en contra, perquè afirmava que aquesta auditoria no servia per a res i que estava incompleta.L'auditoria es va acabar de contractar amb els vots del PSOE.

A partir d'aquest moment, els dos partits majoritaris van començar a moure les seues màquines polítiques per desprestigiar l'auditoria que presentava el BLOC-Compromís, inclús el PP ha arribat a dir que nosaltres no donàvem la informació als auditors.

Un cop va fer-se pública l'auditoria, reflexava en diferents punts urbanístics, certes irregularitats comeses pels dos partits, PPSOE, i la falta de documentació precisa per esbrinar aquestes irregularitats.

Davant d'això, Compromís, es veu en l'obligació de trencar el pacte de govern perquè el PSOE no volia trobar cap responsable. Estrany trencar un pacte de govern, passar a l'oposició i renunciar al sou el nostre regidor, si ocultàvem informació? Com deien el PP.

Ara, resulta que l'auditoria del BLOC no era tan roin ni era tan incompleta com es deia, quan el PP vol portar-la a la fiscalia.

Entenem que durant tot aquest temps el PPSOE ha fet el possible per desprestigiar el nostre partit i les nostres accions. Però la realitat és una altra, BLOC-Compromís va prometre que donaria transparència a l'Ajuntament de Moncofa i així ho estem fent, complim les nostres promeses electorals.

Per això recolzarem la moció de portar, per part de l'ajuntament, l'auditoria a fiscalia. Sabem que aquesta moció, un cop aprovada, depen de l'alcaldia que es faça efectiva amb la corresponent desconfiança per part del nostre grup.  
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada