dijous, 26 de desembre del 2013

Compromís per Moncofa denuncia la censura que es pateix a Moncofa.


El catalitzador del conflicte sorgeix en la publicació de l'últim Crònica del municipi ,el qual no recull cap espai pels diferents grups polítics.
Durant aquests anys de legislatura només s'havia obviat la part de les columnes, on els representants del municipi podien explicar la seua opinió respecte als temes del mes, en les èpoques d'estiu per substituir les columnes per espai d'informació dels actes pels estiuejants. Però aquest cop no ha sigut així.
Conforme explica en Josep Canós, portaveu i regidor del GM BLOC-Compromís : “La decisió de treure l'espai que tenim els representats del municipi per explicar la nostra opinió sobre el que succeïx al nostre municipi, s'ha pres de forma unilateral pel PSOE. Això és un acte de censura en tota regla per impedir que la nostra veu també arribe als veïns de Moncofa”.
El nacionalistes han demanant per escrit que es torne a donar la possibilitat de publicar la columna d'opinió i afirmen que : “Això és una demostració clara, de censura per tapar la boca als que no pensem com ells i que el poble de Moncofa no puga saber de moltes coses. Si l'actitud perdura prendrem accions per evitar que s'utilitze els diners del municipi per fer propaganda política del PSOE, el Crònica, que és de tots, volen convertir-ho en un panfleto socialista i açò no hi permetrem”.

Aquest grup recorda que es gasta 58.000 euros en publicitat i propaganda dels pressupostos de Moncofa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada