dilluns, 19 de maig del 2014

AL·LEGACIONS A LA PLANTILLA DE PERSONAL DE L'AJUNTMENT DE MONCOFA PER IRREGULARITATS.


BLOC-Compromís: “ Volem la RPT per resoldre les irregularitats, sense bloquejar cap projecte.”
BLOC- Compromís, dins del període d'exposició pública obert amb motiu de l'aprovació inicial del pressupost municipal per l'exercici 2014 ha presentat una al·legació, corresponent al capítol de personal que conte certes irregularitats que no estan conforme a dret.
Davant en el informe jurídic 15/2014 sobre les previsions pressupostaries del capítol de personal del Projecte de Pressupost per l'exercici 2014 i sobre la plantilla, redactat per l'Oficial Major de l'Ajuntament de Moncofa, informa en els punt quatre, annex de personal II, apartat tercer i quart, no són conforme a dret fins la redacció de un RPT que regule, correctament, el capítol .
Aquestes irregularitats venen donades per la consolidació de complements que augmenten, considerablement, el sou d'alguns treballadors de l'Ajuntament respecte aquells que realitzen les mateixes tasques professionals. També redacta la falta d'una RPT per poder reestructurar tot el consistori i adequar-ho a les necessitats reals de personal.
El portaveu i regidor, Josep Canós, afirma que: ” Des dels inicis de la legislatura els estem dient que existeixen irregularitats en el personal que s'han de resoldre i que la RPT és necessària per donar transparència a la plantilla de personal del nostre Ajuntament. Aquesta RPT va ser aprovada des del fa 2 anys i l'únic que tenim són uns documents que no tenen cap valor jurídic però si que ens a costat 15.000 €. Ja vam votar negativament als pressupostos per aquesta raó .”
La al·legació presentada demana què és procedisca a la prorrogació temporal del capítol de personal fins la redacció de la RPT, per poder solucionar solucionar les irregularitats.
Per altra banda, els nacionalistes opinen que: “Un cop presentada la al·legació, ens han de contestar en 15 dies. No hi ha cap intenció de prorrogar els pressupostos, només l'apartat de personal, no podem permetre aquestes irregularitats. Volem recordar que vam demanar en setembre del 2013 començar a presentar els pressupostos i fins l'abril del 2014 el PSOE no l'ha presentat. Ara tot són presses i recerca de culpables per poder justificar la falta de financiació de projectes urbanístics.”

Els nacionalistes no descarten reclamar en contra de la empresa que va redactar la RPT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada