divendres, 30 de maig del 2014

EL PSOE DE MONCOFA RECOLÇA LES POLITIQUES ANTERIORS I APROVA EL PRESSUPOST AMB IRREGULARITATS.


Després de l'al·legació presentada per BLOC-Compromís, davant en el informe jurídic 15/2014 sobre les previsions pressupostaries del capítol de personal del Projecte de Pressupost per l'exercici 2014 i sobre la plantilla, redactat per l'Oficial Major de l'Ajuntament de Moncofa, informa en els punt quatre, annex de personal II, apartat tercer i quart, no són conforme a dret fins la redacció de un RPT que regule, correctament, el capítol .

Aquestes irregularitats venen donades per la consolidació de complements que augmenten, considerablement, el sou d'alguns treballadors de l'Ajuntament respecte aquells que realitzen les mateixes tasques professionals. També redacta la falta d'una RPT per poder reestructurar tot el consistori i adequar-ho a les necessitats reals de personal. Estem parlant d'un capítol del pressupost que costa als ciutadans de Moncofa 3.000.000 €, aproximadament.
Però durant el plenari, l' al·legació va ser desestimada per motius de forma i pel context del escrit. És a dir, que va ser desestimada per conforme estava escrit i no pels motius que estaven indicats.
Un dels motius pels quals es desestima la moció, és perquè el regidor nacionalista no pot presentar al·legacions però si s'haguera acceptat la tramitació, si ho haguera fet com a veí.

Com explica, Josep Canós, regidor i portaveu de BLOC-Compromís: “ En este Ajuntament, s'han acceptat al·legacions d'altres regidors i la nostra ens diuen que no. Pensem que hem tocat un punt calent de irregularitats que encara arrastra el consistori de l'antiga legislatura i el PSOE actual , continua encobrint els empastres dels seues antics socis fent la mateixa política”.

Ara el pressupost serà aprovat definitivament amb les irregularitats incloses que és prorrogarà fins l'any que ve, esperant una solució i constant als ciutadans milers de euros. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada