dijous, 3 de juny del 2010

EL BLOC DE MONCOFA LAMENTA LA RETALLADA D’AJUDES AL CEIP CIENTÍFIC AVEL•LÍ CORMA



Canos, Secretari local del BLOC Moncofa ha declarat: “ des del govern valencià de la Generalitat ens mostren que la conciliació de la vida familiar i laboral no els importa gens ni mica”

Tot just inaugurades les reformes dutes a terme al CEIP Científic Avel·lí Corma, des del BLOC Moncofa ens hem assabentat de que fer-se la foto és l’única cosa que va a fer el Conseller per els alumnes del municipi. I es que des de Conselleria d’Educació no s’ha destinat ni un euro per tal de sufragar les despeses ocasionades pel menjador escolar durant el mes de juny perquè Conselleria al·lega que es tracta d’un període extraordinari.

El BLOC afirma que juny és un mes més de l’any, en el quals els escolars veuen reduït el seu horari però no hi trobem cap justificació perquè també minven les responsabilitats del govern valencià respecte del manteniment dels centres docents. Així, hauran de ser els pares i mares dels xiquets i xiquetes del CEIP Científic Avel·lí Corma qui hagen de pagar aquest servei ja que des de Conselleria es llaven les mans.

Novament veiem com l’únic interès per part del Conseller Font de Mora és el d’aparèixer en un acte públic i després oblidar-se d’una tasca importantíssima com és l’educació, ja que el mes de juny, extraordinari o no, també està dintre del calendari escolar. Però el govern del senyor Camps a Valencia s’agafa a la més mínima excusa per tal de retallar les garanties socials, mentre que el govern local ho permet.

Per al BLOC, a banda d’incrementar les despeses en educació a càrrec de mares i pares, aquesta mesura totalment inversemblant el que fa es allunyar encara més la conciliació de la vida familiar i laboral, que no oblidem és un dret que al País Valencià a sovint es deixa a banda tal com s’observa any rere any amb la retallada d’ajudes per a l’escolarització dels nostres infants.

Antonio Valera,secretari de cominicació, va demanar explicacions al ple ordinari del dijous 27 al ajuntament.Però l'única resposta que va rebre va ser evasións de responsabilitat de cara als treballador de serveis socials i conselleria.De tot menys asumir els errors.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada